HIFU – markkinoiden tehokkain veitsetön kasvojenkohotus

 

Vallankumouksellisessa HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) -hoidossa tehokkaat ultraääniaallot vaikuttavat juuri sillä alueella ja syvyydessä, jota halutaan hoitaa. HIFU aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa jopa syvällä SMAS-kudoksessa, joten se vaikuttaa syvällisemmin ja tehokkaammin kuin mikään muu ei-invasiivinen laitehoito, jota on tällä hetkellä markkinoilla.

HIFU-hoidon tulokset näkyvät osin välittömästi, mutta todellinen lopputulos paljastuu vasta jopa kahden kuukauden kuluttua hoidon tekemisestä. Hoidon teho on pitkäkestoinen, vaikutukset puolipysyviä, ja saattavat kestää jopa useita vuosia. Jo yksi hoitokerta voi riittää! Hoitoon on mahdollista tulla uudestaan 3 kk päästä ensimmäisen hoidon tekemisestä. Hoito voidaan toistaa tarvittaessa 3 kuukauden välein, 2-3 kertaa samalle alueelle ja ylläpitohoito voidaan tehdä 1-2 vuoden välein. 

LOPPUVUODEN KAMPANJA

KAIKKI HOITOALUEET ERIKOIS TARJOUSHINTAAN!

Konsultaatio veloituksetta

Etäkonsultaatio veloituksetta: 045 6135289

Kasvot + kaula 450€  (norm.595€)

Kasvot 350€ (norm.545€)

Leukalinja + poskilinja 299€ (norm.375€)

Leukalinja + kaula 299€ (norm.375€)

Otsa + Silmänympärys 249€ (norm.325€)

Hoitoa ei voida tehdä, jos olet raskaana tai imetät, sinulla on vakava sairaus tai käytät vahvoja lääkkeitä (esimerkiksi antibiootti, roaccutan jne.)

 

Lue hoidosta tarkemmin lisää alempaa!

 

Hoidosta

Miten hoito toimii?

Edistyneimmän teknologian antamien mahdollisuuksien myötä ultraäänen kohdistaminen syvälle ihon dermis- ja SMAS-kerroksiin aikaansaa jopa tuhansia pieniä tehopisteitä, jotka aktivoivat kollageeni- ja elastiinisäikeiden välitöntä kiristymistä, sekä aktivoivat niiden luontaista tuotantoa pitkäkestoisesti.

Teho perustuu tarkasti kohdennettuun uä-energiaan, jonka avulla impulssi saadaan tehokkaasti ja tarkasti kohdistettua kudokseen.

Vaikutukset näkyvät ryppyjen madaltumisena ja vähenemisenä, ihon kiinteytymisenä, kimmoisuuden lisääntymisenä sekä nuorentuneena ilmeenä. HIFUn vaikutukset ovat välittömiä, joskin lopulliset tulokset näkyvät usein vasta kuukausien kuluttua hoidon tekemisestä. Koska ihosolujen uusiutuminen on yksilöllistä ja vie aikaa, lopulliset tulokset alkavat näkyä asteittain muutaman viikon ja kuukausien kuluttua. Tulokset ovat pitkäkestoiset, ja pysyvät jopa vuosia.

HIFU ei polta ihon pintaa, mutta pientä lämpöä voi tuntua hoidon aikana. HIFUlla saavutetaan dermiksessä ja SMAS-kerroksessa 60-70 asteen lämpötila. Ihon pintaan ei palovammoja synny.

Kenelle hoito sopii? 

HIFU on varteenotettava vaihtoehto henkilöille, jotka harkisevat kasvojen kohotusta, mutta eivät ole valmiita kirurgisiin toimenpiteisiin. Hoito sopii kaikille, jotka kokevat kiinteyden hävinneen ja juonteiden syventyneen kasvoilla. Naisilla erityisesti vaihdevuosi-iässä ihossa saattaa tapahtua isoja muutoksia, ja yeensä tässä vaiheessa hakeudutaan HIFU-hoitoon. Hoidoissa kohdistetaan erittäin tehokasta, tarkasti kohdistettua ultraääntä kudoksiin, joita käsitellään myös ns. perinteisissä kirurgisissa kasvojenkohotuksissa. Parhaiten hoito toimii aikuisilla, joilla iho ei ole vielä menettänyt luontaista kimmoisuuttaan, mutta joka jo alkaa näyttää ikääntymisen merkkejä.

Paras hoitotulos saadaan 30-60-vuotiaille, joilla on edelleen runsaasti kollageenia kudoksessa. Hoito sopii erittäin hyvin mm. roikkuvien poskien ja leuanalusihon sekä kulmien kohotukseen. Esim. otsan alueen käsittely saa aikaan otsan ihon kiristymisen, joka puolestaan nostaa kulmakarvoja aikaansaaden näin piristyneen ilmeen. Leuanaluksen hoidolla voidaan kiinteyttää ja pienentää kaksoisleukaa.

Hoidosta

HOIDON EDUT
Pysyvän ja nopean lopputuloksen lisäksi HIFU-hoitoprosesi on turvallinen. Koko hoitoon kuluu noin 60-120 minuuttia ilman puudutusta tai nukutusta. Hoidon jälkeen on heti mahdollista käyttää kosmeettisia tuotteita ja meikkiä. HIFUlla ei ole haittavaikutuksia, ja se on huomattavasti RF-hoitoa tehokkaampi. HIFU on hyvä ratkaisu ihon velttouden ja ryppyjen hoitoon.

 HOIDON JÄLKEEN

Hifu hoito on hyvin tehokas ja sillä pyritään saamaan aikaiseksi maximaalisia tuloksia. Hoidon jälkeen saattaa esiintyä arkuutta ja turvotusta, erityisesti koko kasvon alueen käsittelyn jälkeen. Turvotuksen ja arkuuden tunne on yksilöllistä eikä sitä pidä säikähtää. Tästä huolimatta voit palata tyypillisesti normaaliin  arkirytmiin ja rutiineihin heti. Mikäli turvotus on voimakas tai iho punoittaa hoidon jälkeen, vältä kuumaa suihkua ja saunaa kunnes nämä ovat kokonaan laskeneet. Emme suosittele saunomista, auringonottoa tai solariumia 1-3 viikkoa hoidon tekemisestä. Aurinkosuojan käyttö on myös suositeltavaa. Kotihoidossa on suositeltavaa käyttää kosteuttavia ja rauhoittavia voiteita ja tuotteita (esim. hyaluronihappo- tai vitamiiniseerumit yms). Hoidettava alue saattaa tuntua aralta hoidon jälkeen 1-3 viikkoa (erityisesti otsan ja silmänympärys alueet). Tämä on kuitenkin normaalia, ja tunto palautuu ennalleen. 

Tarvittaessa lymfahieronta kasvojen alueelle nopeuttaa palautumista.

 

VASTA-AIHEET ELI KONTRAINDIKAATIOT

 • Flunssa 
 • Kuume
 • Infektiot (esim silmätulehdukset jne.)
 • Rikkoontuut iho tai ihosairaudet
 • Avohaavat tai leikkaushaavat, jotka eivät ole täysin parantuneet
 • Tulehtunut akne
 • Aktiivinen ruusufinni
 • Koholla olevat luomet (kierretään)
 • Sydämentahdistin tai vastaava elimistössä oleva elektroninen laite
 • Raskaus
 • Suun kautta nautittu isotretinoniinihoito (Accutane / Roaccutane / Oratane)
 • Täyteainehoidot tai implantit kasvojen alueella (kierretään)
 • Sydän- tai kilpirauhassairaudet
 • Syöpäsairaudet
 • Epilepsia
 • kasvokirurgisista toimenpiteistä oltava 12 kk aikaa

 

Sijantimme

Kauppakeskus Dixin vieressä, tien toisella puolella asuinkerrostalon katutasolla.

Männistönpolku 1

01300 Vantaa

Tikkurila 

 

Puhelin

Sähköposti

Aukioloajat

Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Aukioloaikojen tiedustelut puhelimitse.