Kemialliset kuorinnat

Kemialliset kuorinnat ovat tehokkaat, ihoa uudistavat hoidot jotka vähentävät aknea, pigmentaatiota ja ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä, paljastaen tasaisemman, kirkkaamman ja pehmeämmän ihon.

Tehokkaat kemialliset kuorinnat ovat yksi tämän päivän suosituimmista ammatti-ihonhoidon palveluista, koska ne parantavat ihon laatua, rakennetta ja sävyä ennennäkemättömän tehokkaasti ja nopeasti. Saat näkyviä tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen.

HINNASTO

Medik8

Rewind Professional Skin Peel:

1h / 125€

Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

 

Medik8

Even Professional Skin Peel:

1h / 125€

Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta.

 

Medik8

Clarity Professional Skin Peel:

1h / 125€

Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

 

Medik8

Universal AHA Professional Skin Peel:

1h / 125€

Soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi, tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

 

Medik8

Sensitive PHA Professional Skin Peel:

1h / 125€

Suunniteltu erittäin herkän ihon hoitoon ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihon kerroksia.

Medik8

Eye Reveal Professional Skin Peel

45min / 85€

Silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon.

 

HUOM, Ihoterapeutti suosittelee kemiallisen kuorinta-hapon vahvuuden ihotyypin- ja ongelman perusteella miedosta tehokkaimpaan.

Hoitoa ei voida tehdä, jos olet raskaana tai imetät, sinulla on vakava sairaus tai käytät vahvoja lääkkeitä (esimerkiksi antibiootti, roaccutan jne.)

 

Lisätietoa Medik8 Jessner peel hoidosta

Tehokas ihon tasoitus

Kemiallinen kuorinta poistaa turvallisesti ihon pinnasta elottoman ihokerroksen ja auttaa alla olevaa ihoa uudistumaan, lopputuloksena tasainen ja elinvoimainen iho.

Ihon kuoriutuminen kestää tavallisesti noin 2-7 päivää. On myös täysin mahdollista, ettei mitään näkyviä tai tuntuvia oireita ilmene. Tämä ei silti tarkoita sitä, että hoito olisi epäonnistunut. Mikroskooppista kuorintaa tapahtuu hoidon jälkeen varmasti. Se ei vain ole paljaalla silmällä havaittavissa.

Mikä vahvuus, kuinka usein ja kuinka monta kertaa?

Riippuen ihotyypistä ja -ongelmasta on mahdollista valita tehokkaampi tai miedompi menetelmä. Hoitomenetelmä valitaan aina yhdessä hoitavan ihoterapeutin kanssa. Haluttujen tuloksien saamiseksi kemiallista kuorintaa suositellaan vähintään 3-6 kerran sarjahoitona, 2-6 viikon välein.

Hoito yksilöidään hoitamaan seuraavia ihohuolia:

 

  • Rasvaiselle iholle ja ihon tulehdustiloihin
  • Ongelmallinen ja akneen taipuvainen iho
  • Suuret ihohuokoset
  • Arvet
  • Hienot juonteet
  • Syvät rypyt
  • Valon aiheuttamat vauriot, pigmenttihäiriöt, melasma, hyperpigmentaatio, hypopigmentaatio, vitiligo (valkopälvi)
  • Epätasainen ihon sävy
  • Ihon karheus & kuivuus

Sijantimme

Kauppakeskus Dixin vieressä, tien toisella puolella asuinkerrostalon katutasolla.

Männistönpolku 1

01300 Vantaa

Tikkurila 

 

Puhelin

Sähköposti

Aukioloajat

Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Aukioloaikojen tiedustelut puhelimitse.