Täyteainehoidot

Täyteainehoidot ovat luonnollisia hoitoja, joilla voit korostaa omia kauniita kasvon piirteitäsi. Täyteainehoidolla voidaan muotoilla huulia täyteläisemmiksi ja kauniin muotoisiksi. Sillä voidaan tasoittaa myös kasvojen alueen ryppyjä ja juonteita pirteämmän ilmeen saamiseksi.

Kysyy lisää / varaa aika Puh. 045 613 5289

  HINNASTO:

  Huulienmuotoilu / Juvederm / 1ml / 380€
  Huulienmuotoilu / Juvederm / 0,5ml / 320€
  Nasolabiaalit (Nenän ja suunpielen väliset juonteet) /alk. 500€
  Marionette juonteet (Suupielten juonteet) / alk. 400€
  Sibeliusrypyt (kulmakarvojen väliset juonteet) / 350€
  Poskipäiden muotoilu / alk. 500€
  Nenän muotoilu / alk. 500

  VÄLITÖN KIINTEYTYS:

  Silmänympärysiho – 1ml täyteaine + Mesolangat 10kpl / 350€
  Nasolabiaalit – 1ml täyteaine + 10kpl mesolankoja / 450€

  Tarjoamme maksuttoman sairaanhoitajan konsultaation ja hoitosuunnitelman.

  Hoitoa ei voida tehdä, jos olet raskaana tai imetät, sinulla on vakava sairaus tai käytät vahvoja lääkkeitä (esimerkiksi antibiootti, roaccutan jne.)

   

  Hoidosta

    Huulien muotoilu ja täyttö

   

  • Täyteläiset ja sensuellit huulet ovat keskeinen osa naisellista kauneutta. Huulten muotoilu on yksi suosituimmista kauneustoimenpiteistä.
  • Käytämme täyteaineina vain laadukkaita ja turvallisia hyaluronihappovalmisteita. Hyaluronihappovalmistetta esiintyy ihossa luonnostaan ja on siksi elimistölle turvallinen.
  • Vaikutus kestää n. 6­-12 kk yksilöllisesti. Toimenpide kestää 30 minuuttia.
  • Hoitoalue puudutetaan tehokkaalla puudutevoiteella ennen varsinaisen hoidon aloittamista!
  • Lopputulos on luonnollinen ja kauniin täyteläinen.

  Ryppyjen poisto injektioilla ja täyteaineella

  Syvät rypyt ja ihojuonteet voidaan tasoittaa täyteaineiden avulla. Lopputulos on huomaamaton ja erittäin luonnollinen. Ihon juonteet kuuluvat iän mukana tuomiin muutoksiin. Kasvot voivat näyttää väsyneiltä, koska juonteet muodostuvat kasvoissa aina alaspäin. Täytettä voidaan laittaa juonteisiin niin, että lopputulos on hyvin tasainen ja huomaamaton. Kasvosi näyttävät heti toimenpiteen jälkeen pirteiltä ja nuorekkailta.

  Käytämme vain tutkittua ja turvallista Juvederm ja Teosyal Kiss täyteaineita, joilla saadaan aikaan sinulle luonnollisen ja pitkäkestoisen lopputuloksen.

  Sairaanhoitajamme on yksi Suomen tunnetuimpia plastiikkakirurgiaan erikoistuneita sairaanhoitaja, jolla on monen vuoden kokemus kaikenlaisista esteettisistä hoidoista. Sairaanhoitajan ammattitaito perustuu luonnolliseen käsitykseen kauneudesta, jossa korostetaan asiakkaan omia kauniita piirteitä. Toimenpiteet tehdään korkeaa aseptiikkaa noudattaen.

  Me, Spa Lótus, olemme ylpeitä, että saamme tehdä yhteistyötä kokeneen sairaanhoitajan ja asiantuntijoiden kanssa, jolloin voimme taata asiakkaillemme laadukasta ja asiantuntevaa palvelua.

  Soita ja varaa maksuton konsultaatio aika sairaanhoitajallemme. Konsultaatiossa sairaanhoitaja kertoo sinulle täyteainehoidoista lisää ja voi luoda sinulle henkilökohtaisen hoitosuunnitelman.

  Sijantimme

  Kauppakeskus Dixin vieressä.

  Männistönpolku 1

  01300 Vantaa
  Tikkurila 

   

  Puhelin

  Sähköposti

  Aukioloajat

  Olemme avoinna sopimuksen mukaan, olethan yhteydessä meihin.