Hiustenlähtö ja hiuspohjaongelmat

Hiustenlähtö voidaan pysäyttää ja kasvu uudelleen aktivoida selvittämällä ensin syyt.

Hiustenlähtö ja hiusten kasvun heikkeneminen voidaan jakaa kolmeen kategoriaan aiheuttajien mukaan:

 • Hormonaalinen / Aineenvaihdunnallinen
 • Kemiallinen
 • Fyysinen

Näitä ovat mm. perinnölisyys, ikääntyminen, vaihdevuodet ja hormoonit, raskaus ja imetys, stressi, kiire ja unettomuus, laihdutuskuurit ja yksipuolinen ruokavalio, ravintoaineiden imeytymishäiriöt, sairaudet, leikkaukset, lääkkeet, ympäristötekijät, tupakointi, alkoholi, muotoilutuotteiden kuorma hiuspohjassa ja toistuvat voimakkaat hiustenkäsittelyt.

HINNASTO: 

Hiuspohjan boosteri + laser tehohoito
Kertahoito 85€

Hiuspohjan mikroneulaushoito + laser tehohoito 

Kertahoito 195€ 

(Lisää tietoa hoidoista alla)

 

Tietoa hiustenlähdöstä

Hiustenlähtö ja oheneminen tai kaljuuntuminen ei ole aina pysyvä olotila. Usein se voidaan pysäyttää ja hiusten kasvun uudelleen aktivoiminen on mahdollista, jos hiusfollikkeli ei ole vielä täysin arpeutunut. Voidakseen tehokkaasti hoitaa ohentuvia hiuksia ja kaljuuntuvaa hiuspohjaa hiustenlähdön syy tai syyt on tärkeää selvittää.

Terveen hiuspohjan merkitys

Tuuheiden ja vahvojen hiusten kasvun edellytys on terve hiusjuuri. Puhdas, tasapainoinen, ravittu hiuspohja on lähtökohta kaikille hiustenlähdön ongelmien hoitamiselle. Mitä terveempi hiuspohja, sitä paremmin hiukset kasvavat.

  Säännöllinen pesu

   Yleinen virhe on lopettaa päivittäinen hiustenpesu, kun havaitaan hiustenlähtöä. Totuus on aivan päinvastainen: pesemättömään hiuspohjaan kertyy toksiineja, öljyjä, kuolleita ihosoluja ja likaa sekä muotoilutuotteiden jäämiä, jotka tukkivat hiusjuuret ja edistävät hiustenlähtöä. Mark Birch suosittelee hiusten ja hiuspohjan päivittäistä pesua Triple Action Scalp Therapy Shampoolla.

  Oikeat ravintoaineet
  Hiusta ja hiusjuurta tulee ravita sisäisesti sekä ulkoisesti parhaan hoitotuloksen saamiseksi. Mark Birch TrichologistTM tuotesarja on täydellinen kokonaisuus, joka sisältää hiuspohjaan puhdistavan shampoon lisäksi hiusta ravitsevan hoitoaineen, tehokkaat hiuspohjan hoitotiivisteet sekä sisäisesti käytettävät lisäravinteet.

  Hiuspohjan hoidot

  Hiuspohjan sairaudet & hiustenlähtö konsultaatio
  Konsultaatio on veloituksetta.

  Hiuspohjan boosteri + laser tehohoito 
  Hiuspohjan Boosterihoito aktivoi ja tehostaa hiustenkasvua sekä tasapainottaa hiuspohjaa tuoden välittömiä hoitotuloksia. Hoito myös lisää hiuspohjan immuniteettia. Boosterihoito soveltuu erityisen hyvin alpeciasta kärsiville asiakkaille sekä kaikille aktivoimaan hiusten kasvua. Laserhoito yhdessä Boosterihoidon kanssa tehostaa hiuspohjan aktivointia kiihdyttämällä verenkiertoa hiusnystyissä sekä aktivoimalla kasvutekijöitä. Laserpäähineen säteily imeytyy 3-5mm syvyyteen, joka on tehokas ja turvallinen hoitoalue.

  Kertahoito 85€

   

    

  Hiuspohjan mikroneulaushoito + laser tehohoito 

   Hiuspohjan mikroneulaushoidolla saadaan aktivoitua hiustenkasvua, stimuloimalla kantasoluja sekä kasvutekijöitä hiusnystyissä. Hiuspohjan mikroneulaushoito + laserhoito sopii hiustenlähdöstä kärsivälle sekä ohuille hiuksille ja on yksi lupaavimmista hoitovaihtoehdoista menetettyjen hiusten takaisinkasvattamiseen. 

  Kertahoito 195€

   

   

  Huomioi seuraavat asiat ennen hoitoa:

  • Pese hiukset aamulla ennen hoitoon tuloa, hiusten pitää olla puhtaat, eikä niissä saa olla hoito- tai muotoilutuotteita. 
  • Hoidon jälkeen hiuksissa saattaa olla hoidossa käytettyjä tuotteita, eikä niitä voi pestä ennen seuraavaa päivää.  
  • Hikoilua, saunomista sekä hoidetun alueen koskettelua tulee välttää hoitpäivän ajan. 
  •  

  Sijantimme

  Kauppakeskus Dixin vieressä, tien toisella puolella asuinkerrostalon katutasolla.

  Männistönpolku 1

  01300 Vantaa

  Tikkurila 

   

  Puhelin

  Sähköposti

  Aukioloajat

  Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Aukioloaikojen tiedustelut puhelimitse.